Ann Bosmans

Direction Assistant
Als directieassistente zorg ik ervoor dat uw contact met Wim Codenie en Jeroen Deleu zo vlot mogelijk verloopt. Ik help hen bij verschillende administratieve en organisatorische taken en optimaliseer hun agenda, zodat ze u zo goed mogelijk kunnen bijstaan op uw weg naar technologische innovatie.  Ik spring ook in wanneer andere Sirris-teams extra hulp nodig hebben. Daarnaast mag u me alles vragen over onze site BluePoint Brussel. Ik zal er alles aan doen om u zo volledig mogelijk te informeren.

Expertise 

  • Ondersteuning ICT-team bij BluePoint Brussel
  • Ondersteuning directie en directiecomité
  • Ondersteuning communicatieteam
  • Ondersteuning bij het rapporteren van technologische en strategische innovatiebegeleiding aan Innoviris

Werkervaring  

In 2012 maakte ik de overstap naar Sirris vanuit KMO-IT, een project dat Sirris mede heeft opgericht met steun van de Vlaamse overheid. 11 jaar lang stond ik daar in voor het organiseren van events en marketingcampagnes, het opstellen van nieuwsbrieven, het rapporteren aan de overheid, het onderhouden van contacten met leveranciers en stakeholders, enz.  Daarvoor verwierf ik uitgebreide administratieve ervaring in verschillende bedrijven, ook in het buitenland, via uitzendbureaus.

Studies 

  • Professionele bachelor Leerkracht Nederlands – Geschiedenis

Leuk weetje 

Ik hou van pianospelen, lezen, tuinieren en heb vooral interesse voor archeologische vindplaatsen en oude gebouwen. Maar waar ik het meest van hou is samen met vrienden ontspannen bij een lekkere maaltijd en een goede fles wijn. 

Een vraag, contacteer Ann Bosmans