Crisis Code Cracker - Maak uw business futureproof

Crisis Code Cracker

Meer veerkracht voor uw bedrijf

De coronapandemie. Brexit. Globalisering. Klimaatopwarming. Crisissen hebben een significante impact op de manier waarop u uw bedrijf runt. Elke bedrijfsleider zoekt naar antwoorden: hoe pakt u crisissen het best aan? En hoe creëert u de nodige veerkracht om er sterker uit te komen?

Sirris kan helpen. Crisissen zijn immers ook een uitgelezen kans om uw onderneming te heroriënteren, nieuwe markten aan te boren of om na te denken over innovaties. U zoekt een partner die de weg wijst? Ontdek wat het actieplan ‘Crisis Code Cracker’ voor uw bedrijf kan betekenen.

Crisis Code Cracker - Ook iets voor u?

Alles begint bij een oriënterend gesprek.
We brengen eerst uw noden en uitdagingen in kaart en peilen naar uw verwachtingen.

De Crisis Code Cracker in het kort

De Crisis Code Cracker is een actieplan in 3 stappen, op maat van elke onderneming in de technologische industrie. Doel van het traject is om de veerkracht van uw bedrijf te verhogen, gesteund door concreet en oplossingsgericht advies. Dit traject hielp al meer dan 90 bedrijven om de juiste keuzes te maken rond technologie en innovatie.

1 - Dieptegesprek

Experts in uw niche schetsen de mogelijkheden van nieuwe technologieën, innovaties en cross-partnerships voor uw onderneming. Zo maakt u met inzicht de juiste keuzes.

2 - Adviesrapport

Met een helder en onderbouwd rapport helpen we u om nieuwe mogelijkheden om te zetten in prioriteiten. We reiken praktische oplossingen aan en gieten ze samen in een realistisch scenario.

3 - Begeleiding

Ga aan de slag met de ondersteuning en begeleiding van Sirris. Meer dan 160 interne experts, elk met een groot netwerk aan partners, helpen mee om uw business future-proof te maken.

Thema's die geregeld terugkomen

De pijlers van de Crisis Code Cracker worden gekozen op basis van uw noden en doelen. Toch komen enkele thema's regelmatig terug:

Productinnovatie

Hoe kan ik mijn onderneming sneller aanpassen aan de veranderende marktnoden?

Productmanagement

Hoe zet ik mijn producten beter in de markt, zodat ze meer aansluiten bij mijn doelgroep?

Procesinnovatie

Hoe kan ik productontwikkeling,  productieprocessen of de industrialisatie optimaliseren?

Co-venturing

Wat zijn de interessante partnerships en convergenties in de waardeketen van van mijn onderneming?

Duurzaamheid en ecologie

Hoe kan ik meerwaarde creëren door mijn productieproces duurzamer te maken?

Crisis Code Cracker - Ook iets voor u?

Alles begint bij een oriënterend gesprek.
We brengen eerst uw noden en uitdagingen in kaart en peilen naar uw verwachtingen.

Met de steun van

 

POM - maakt werk van West-Vlaanderen
West-Vlaanderen - De gedreven provincie

De Crisis Code Cracker is er voor alle bedrijven in de technologische industrie. Aan bedrijven uit West-Vlaanderen kunnen we het traject gratis aanbieden, dankzij de steun van POM West-Vlaanderen en hun relanceplan. We houden u op de hoogte van initiatieven rond relancemiddelen en -financieringen voor de technologische industrie.