Masterclass

Van idee tot tractie: de geheimen van tech-ondernemerschap

Tijdens deze masterclass ontrafelen we de 'Geheimen van Tech-Ondernemerschap': doe inspiratie op uit 15 jaar ervaring met startups en scale-ups, en laat uw onderneming groeien.

Bent u een ambitieuze tech-ondernemer met een geweldig idee? Wilt u uw visie omzetten in een succesvol bedrijf? Neem dan deel aan deze masterclass van een halve dag die u door de cruciale stadia zal leiden om uw eerste idee om te zetten in tractie. Onze ervaren lesgevers hebben met talloze startups en scale-ups gewerkt en delen hun inzichten over wat werkt en wat niet.

Wat leert u tijdens deze intensieve sessie van een halve dag?

  • De lean startup-methodologie gebruiken om uw idee te valideren en een minimaal levensvatbaar product (MVP, minimum viable product) te maken
  • Een divers en effectief team samenstellen, met een focus op de technologiestack en teamsamenstelling
  • Een robuuste go-to-market-strategie ontwikkelen, inclusief marketing- en verkooptactieken
  • Veelvoorkomende obstakels en uitdagingen overwinnen waarmee startups in een vroeg stadium te maken krijgen

Na deze masterclass beschikt u over de kennis en tools om uw idee om te zetten in een succesvolle onderneming.

Lesgevers

Deze masterclass wordt georganiseerd door Sirris en sustAIn.brussels. De lesgevers, Peter Verhasselt en Nick Boucart, hebben meer dan tien jaar ervaring in het startup-ecosysteem, met een bewezen staat van dienst in het helpen opschalen van bedrijven. Ze zullen hun succesverhalen delen en waardevolle lessen aanreiken over wat wel en niet werkt.

Als bonus ontvangt elke deelnemer een exemplaar van ‘Hyperscale and Microcare, the digital business cookbook’ van Peter en Nick, een boek boordevol bruikbaar advies en praktijkvoorbeelden. Deze uitgebreide informatiebron zal nog lang na afloop van de masterclass als waardevol en nuttig referentiemateriaal dienst doen.

Mis deze kans niet om de groei van uw startup te versnellen. Doe mee aan deze masterclass en zet de eerste stap om uw visie om te zetten in een bloeiend bedrijf. Schrijf u nu in en ontdek de geheimen van succesvol tech-ondernemerschap! Wacht niet te lang: het aantal deelnemers is beperkt tot 15.

Prijs

Dankzij de steun van de Europese Commissie en Innoviris in het kader van de EDIH sustAIn.brussels kunnen kmo's en midcaps deze opleiding gratis volgen. Grote bedrijven en deelnemers zonder bedrijf betalen € 1.062 per deelnemer.

Annuleren: per e-mail (events@sustain.brussels). Annulaties die tot 3 werkdagen voor het evenement worden doorgegeven, zijn kostenloos. In geval van no-show of annulering op de dag zelf, wordt een bedrag van € 105 aangerekend om de kosten te dekken. Vervanging door een collega is altijd mogelijk op voorwaarde dat dit vooraf wordt gemeld per e-mail (events@sustain.brussels).

Datum

21 februari 2024 09:00 - 12:30

Locatie

BeCentral - Boardroom
12 Kantersteen
1000 Brussel
België

Google maps

Prijs

Gratis voor SMEs en midcaps | € 1062,- grote bedrijven en deelnemers zonder bedrijf

Contactpersoon

Datum

21 februari 2024 09:00 - 12:30

Locatie

BeCentral - Boardroom
12 Kantersteen
1000 Brussel
België

Google maps

Prijs

Gratis voor SMEs en midcaps | € 1062,- grote bedrijven en deelnemers zonder bedrijf