FoF Award 2024
Evenement

Tiende editie Factory of the Future Award

Factories of the Future, dat staat al tien jaar voor vooruitstrevende bedrijven die grenzen verleggen en de lat hoger leggen. Voortgedreven door het enthousiasme van honderden medewerkers. Hoort u er al bij of wilt u erbij horen? Neem deel aan de tiende uitreiking van de Factory of the Future Award!

Dit event is volzet!

Beleef een feestelijke en inspiratievolle avond, en ontdek in primeur welke bedrijven dankzij hun inzet, engagement en toewijding de toekomst van de industrie in België mee vormgeven.

Deze tiende editie van de Factory of the Future Award belooft een uitzonderlijke gelegenheid te worden om de uitstekende prestaties van onze industrie te vieren. U mag zich verwachten aan tal van inspirerende momenten, vruchtbare uitwisselingen en natuurlijk de uitreiking van de Factory of the Future Awards aan verdienstelijke bedrijven. 

Programma 

  • Prijsuitreiking, in aanwezigheid van minister Willy Borsus en minister-president Jan Jambon.
  • Inspirerende toespraken: industrieleiders delen hun visie op de toekomst van productie en de spannende uitdagingen die voor ons liggen.
  • Netwerken: maak van de gelegenheid gebruik om zinvolle contacten te leggen met industrie-experts, innovators en potentiële partners.

Het evenement wordt in het Frans en Nederlands gehouden.

FoF Award 2024

 

Datum

08 februari 2024 15:30 - 18:30

Locatie

Event Lounge
Generaal Wahislaan 16/F
1030 Schaarbeek
België

Google maps

Prijs

Gratis, maar inschrijven is verplicht

Contactpersoon

Datum

08 februari 2024 15:30 - 18:30

Locatie

Event Lounge
Generaal Wahislaan 16/F
1030 Schaarbeek
België

Google maps

Prijs

Gratis, maar inschrijven is verplicht