Micromanufacturing - applications
Webinar

Multiscale micro-3D-printing – Volledige dimensioneel bereik van microproductie met één enkel gereedschap

Het Sirris Micromanufacturing Lab organiseert een reeks korte webinars die u de kans geven microproductietechnologieën en de mogelijkheden ervan te ontdekken. Sirris gaf de opdracht voor een micro-3D-printplatform, dat meerdere processtappen combineert, waardoor de snelle productie van functionele prototypes van enkele centimeters tot een paar micrometers mogelijk wordt. In dit 30 minuten durende webinar zullen we de mogelijkheden van dit platform bespreken.

3D-printingtechnieken zijn de laatste jaren enorm geëvolueerd, zowel wat betreft de gebruikte fabricagemethoden als de materialen die verwerkt kunnen worden. Tot voor kort was er een groot  gebrek aan een geïntegreerd systeem dat het volledige dimensionele bereik dat typisch is voor microproductie, van enkele centimeters tot enkele microns, kan bestrijken..

Als antwoord op dit probleem, en met de steun van het EFRO, gaf Sirris opdracht tot de ontwikkeling van een micro-3D-printingplatform, dat een micro-stereolithografiemodule en een multi-foton-polymerisatiekop op dezelfde werkbank combineert.

Dit platform maakt de snelle productie mogelijk van functionele prototypes in commerciële polymeerharsen voor alle werkgebieden, met een dimensioneel bereik van enkele centimeters tot nog maar enkele micrometers in resolutie. Het kan ook geïntegreerd worden in hybride toepassingen, in combinatie met microbewerking of replicatieprocessen bijvoorbeeld.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze multiscale 3D-micro-printingtechnologie en hoe toegang ertoe krijgen? Aarzel dan niet om u in te schrijven voor dit ultrakorte webinar (30 minuten).

Datum

24 januari 2023 11:00 - 11:30

Prijs

Gratis, maar registratie is vereist.

Lees meer over deze expertise

Datum

24 januari 2023 11:00 - 11:30

Prijs

Gratis, maar registratie is vereist.

Similar events