Add machine
Webinar

15' webinar - Quality for AM: een inleiding

Moet u de kwaliteit van uw AM-proces of -product waarborgen? Sirris kan u daarbij helpen. Hoe? Door de te controleren variabelen te identificeren, de gegevens te benutten om de traceerbaarheid te ondersteunen en de afwijkingen te vatten en te voorspellen. Daarnaast kunnen we uw kwaliteitsproces ondersteunen dankzij onze gespecialiseerde labs. Onze nieuwe reeks ultrakorte webinars praat u bij. Dit eerste webinar is een inleiding op de volgende webinars: Het beheersen van de waardeketen bij additive manufacturing is noodzakelijk om de kwaliteit van een productie te waarborgen.

Additive manufacturing (AM) vereenvoudigt de productie van complexe, materiaalefficiënte en lichtere onderdelen, optimaliseert flowtoepassingen en maakt vormvrijheid mogelijk. Bij Sirris slaan we niet alleen een brug tussen technologie en industrie, maar begeleiden we u bij elke stap in AM en kunnen we u ook helpen met de kwaliteit van uw AM-proces of -product.

Sirris kan u helpen de kwaliteit van uw AM-proces of -product te waarborgen door:

  • De te controleren variabelen te identificeren om de kwaliteit van uw product in de volledige AM-waardeketen te garanderen, inclusief de warmtebehandelingsfase.
  • De beschikbare gegevens te helpen benutten met het oog op traceerbaarheid, om de afwijkingen te vatten en te voorspellen.
  • Uw kwaliteitsproces te ondersteunen met onze AM-gerichte labs: Karakterisering van materialen - thermische analyse & poedereigenschappen, warmtebehandelingslab, metrologielab.

Om u vertrouwd te maken met deze mogelijkheden, onze diensten en (nieuwe) apparatuur, organiseert Sirris deze nieuwe reeks korte webinars. Ze bestaan uit een bondige inleiding, concrete workshopvideo's met voorbeelden en casestudies en, om af te sluiten, een open vraag- en antwoordsessie met onze experts.

In dit eerste webinar stellen we onze AM-portfolio en nieuwe apparatuur voor kwaliteitsdiensten voor en geven we een inleiding op de komende expertsessies.

Datum

26 januari 2023 14:00 - 14:30

Prijs

deelname is gratis maar inschrijven is verplicht

Datum

26 januari 2023 14:00 - 14:30

Prijs

deelname is gratis maar inschrijven is verplicht