Wie zijn de winnaars van de Factory of the Future Awards 2021?

Naar jaarlijkse gewoonte sinds 2014 zullen Sirris en Agoria ook in 2021 de Factory of the Future Awards uitreiken. Welke maakbedrijven zullen het label 'Factory of the Future' voor de komende drie jaar in de wacht slepen? U komt het te weten op 23 februari!

Het felbegeerde label behalen, is geen gemakkelijke opdracht. Kandidaten - Belgische ondernemingen of ondernemingen met Belgische productievestiging - worden maar tot Factory of the Future verkozen na een proces om de hele onderneming te transformeren en nadat ze vervolgens slagen voor een strenge audit over de zeven transformaties.

Een bijzondere prestatie

Factory of the Future worden is in gewone tijden al een hele prestatie. Dit is echter géén gewoon jaar. Ondanks zware inspanningen om zichzelf te transformeren, hebben heel wat bedrijven als gevolg van de wereldwijde gezondheidscrisis de audit niet kunnen laten doorgaan. Slechts enkele ondernemingen zijn hier wel in geslaagd.

Voor die ondernemingen maar ook voor alle andere, als opsteker voor de hele Belgische industrie, die blijk geeft van zo veel veerkracht, hebben we besloten om ook dit jaar de Factory of the Future Awards uit te reiken tijdens een bijzonder online-event dat wordt georganiseerd door Sirris en Agoria, in samenwerking met Fevia Vlaanderen, Flanders Food, Fedustria, Wood, Centexbel, essenscia en Catalisti.

Het programma van de uitreiking vindt u terug in onze agenda.

Dit jaar zullen de Factory of the Future Awards voor het eerst op dezelfde dag worden uitgereikt voor het Nederlandstalige en voor het Franstalige landsgedeelte.

Interesse om de zevende uitreiking van de Factory of the Future Awards, die op 23 februari van 9u30 tot 10u30 plaatsvindt, online bij te wonen? Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt, maar u inschrijven kan nu al. Schrijf u hier in!