Webinar verkent mogelijkheden van AR in productie

In het webinar, dat plaatsvindt op 26 januari, worden de mogelijkheden van augmented reality (AR) verkend, om foutloos en efficiënt te produceren. Zo kan u aan de slag gaan met industrie 4.0-thema’s en prioriteiten voor uw bedrijf stellen.

In dit webinar, dat plaatsvindt in het kader van het Interreg-project FOKUS, wordt ingezoomd op augmented reality (AR), wat letterlijk een vergrote of versterkte werkelijkheid betekent. Dit wordt bereikt door informatie toe te voegen aan de wereld zoals we deze normaal zien. Die informatie kan bestaan uit werkinstructies of feedback op de taakuitvoering.

Tijdens het webinar gaat Tim Bosch, senior researcher bij TNO, in op AR en laat hij u zien wat daarmee mogelijk is in 2021. Verder kunt u contact maken met andere maakbedrijven, in gesprek gaan met bedrijfsadviseurs en in contact komen met een uitgebreid netwerk aan kennisinstellingen zoals TNO, KU Leuven, Sirris en Flanders Make.

Aansluitend is er een kenniscluster, waarvoor u na het webinar een exclusieve uitnodiging ontvangt: het gaat om vier bijeenkomsten. U kunt na het webinar besluiten om al dan niet mee te doen. Deelname is kosteloos, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Het webinar is bestemd voor bedrijven uit de maakindustrie, meer bepaald in Zuid-Nederland en Vlaanderen, en is speciaal voor leden van het management team, die bezig zijn met industrie 4.0.

Interesse? Lees meer over dit webinar hier en schrijf u in!

Het project FOKUS stimuleert de kmo om te innoveren in productietechnologie. Het doel is om kennis, faciliteiten en productietechnologieën in Nederland en Vlaanderen proactief in te zetten om te transformeren naar een toekomstbestendige fabriek.