Wat is het geheim om succesvol een industriële organisatie te runnen?

Na vier jaar sensibiliseren, innoveren, tools ontwikkelen en begeleiden, stelt Flanders Synergy op 7 maart de laatste inzichten en resultaten van haar industrieproject voor in samenwerking met KU Leuven. In dit kader loopt momenteel een kort onderzoek rond de thema's die op het event zullen behandeld worden. Doet u ook mee?

Een industriële organisatie succesvol runnen is veeleisend. De uitdagingen worden steeds complexer: een hogere rendabiliteit, kortere doorlooptijden, grotere productvariatie, meer efficiëntie, een groter marktaandeel, kunnen inspelen op individuele vragen van de klanten, ... De kunst is om de totale brainpower en de betrokkenheid van zoveel mogelijk gemotiveerde medewerkers te benutten. Hieraan wordt nog een kort onderzoek gekoppeld, waaraan ook u kunt meewerken.

De korte vragenlijst gaat in op drie sleuteluitdagingen voor industriële organisaties die via teamwerk hun arbeidsorganisatie op punt willen stellen: het rendement van investeren in teamwerk, de organisatie van ploegenoverdrachten en de beloning en evaluatie van mensen die in team werken.

Wilt u meewerken en uw ervaring delen? Vul de vragenlijst in!

Wilt u weten tot welke bevindingen Flanders Synergy na vier jaar gekomen is? Kom dan naar de Dag van de Industrie op 7 maart!