Waar coating en materialen samenkomen, vind je ook Sirris

Voortaan vinden de vakbeurzen Eurofinish (voor oppervlaktetechnieken) en Materials (voor de maakindustrie) samen plaats. De volgende editie van beide beurzen wordt op 15 en 16 mei gehouden in Leuven. Ook Sirris zal weer van de partij zijn met een stand en een lezing.

De keuze om Materials en Eurofinish bij elkaar te brengen, is een logische stap: waar Materials eindigt, begint Eurofinish. Deze synergie biedt één centrale ontmoetingsplek waar men alle aspecten kan vinden om een goed en duurzaam eindproduct te realiseren. De voornaamste focus van de gecombineerde beurs ligt dan ook op duurzaamheid en dit via selectie van de juiste materialen, een verantwoord ontwerp, oppervlaktebehandeling om het visueel aspect, de corrosie- en slijtweerstand te verhogen, hoe optimaal materialen verbinden, ...

De door Mikrocentrum georganiseerde vakbeurs Materials heeft een sterke focus op de rol van materialen in het succes van een product. Eurofinish, georganiseerd door VOM, verbindt professionals die zich bezig houden met oppervlaktebehandelingstechnieken.

Dit nieuwe Benelux-event moet daarnaast ook de Belgische en Nederlandse markt verbinden en Nederlandse en Belgische specialisten binnen de keten de gelegenheid geven elkaar te ontmoeten: materiaalkundigen, onderzoekers, productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D’ers, productiemedewerkers en specialisten in bijvoorbeeld onderhoud, constructie, automotive, transport en machinebouw.

Niet alleen op de beursvloer, maar ook in het lezingenprogramma van het congres kunt u de laatste ontwikkelingen ontdekken voor een beter en duurzamer eindproduct. Sirris zal eveneens aanwezig zijn met een stand (nr . 134), waar u zult kunnen kennismaken met ons aanbod rond coatingoplossingen en onze testlabo's. Walter Lauwerens van Sirris zal ook een lezing geven: 'Coatings Technology for Fiber Reinforced Polymer Materials'.

Er zullen eveneens 2 bijeenkomsten van de werkgroepen van de cluster ‘Innovatieve Coatings’ plaatsvinden:
9:30-12:00: werkgroep rond het thema Easy to Clean
13:00-15:30: werkgroep rond het thema Anti-Corrosion
Deelname aan de werkgroepen is gratis voor de leden van de cluster ‘Innovatieve Coatings’.
Deelname aan de werkgroep rond het thema Anti-Corrosion is ook gratis voor de leden van de cluster ‘Offshore Energy’.
Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Klik hier voor meer informatie over Eurofinish + Materials 2019.