Vlerick-decaan Marion Debruyne over Digitaal ondernemerssucces

Hyperscale en Microcare zijn de belangrijkste drivers van de digitale economie. Centraal staan digitale diensten die schaalbaar zijn en tegelijkertijd op een klantgerichte manier de job-to-be-done van consumenten of businessgebruikers invullen. Marion Debruyne, decaan van de Vlerick Business School, geeft haar visie.

Voor Marion Debruyne, decaan van de oudste managementschool in Europa en marktleider in de Benelux, is digitalisering een mix van drie elementen die samen zorgen voor het explosieve karakter van de cocktail: het opslaan, het berekenen en het delen van data. De bedrijfsimpact van digitale transformatie ziet ze in drie mogelijkheden: 'replace' of vervangen, 'enhance' of verbeteren/versterken/uitbreiden, en 'transform' of transformeren.

Lees het interview nu op Bloovi

Over Hyperscale & Microcare
In deze interviewreeks zoomen Peter Verhasselt en Nick Boucart van Sirris in op de essentie van digitale business: schaalbare online diensten. Niet software of de zoveelste technologiehype staat daarbij centraal, wel het vermogen om schaalbaarheid en klant-centriciteit te combineren. Hun boek 'Hyperscale& Microcare’ kan je hier bestellen.

(Foto: Peter Verhasselt (Sirris) en Marion Debruyne (Vlerick Business School))