Is uw fabriek klaar voor de toekomst?

Neem uw toekomst in eigen handen, ontdek de kracht van lean of QRM via het Lean Lead zelflerende netwerk.

Gaat u voor een bedrijf waarvan de klanten tevreden zijn over de kwaliteit en de korte levertijden? Waar de medewerkers samen gaan voor continue verbetering tot een productieve fabriek van de toekomst? Staat u aan de start van een veranderingstraject of wilt u nog verder groeien? Wilt u uw kennis delen, ervaringen uitwisselen en zo leren van andere bedrijven? Wilt u weten hoe anderen het verschil maken, hun toekomst zeker stellen?

Unieke leerervaring

Het Lean Lead zelflerende netwerk biedt je deze unieke leerervaring. Leer van elkaars successen onder begeleiding van de coach en groei naar de fabriek van de toekomst. Deze samenwerking zorgt bovendien, door uitwisseling van ervaringen en ideeën, voor vertrouwen tussen de bedrijven, waardoor de deelnemende bedrijven vaak tot zakelijke partners uitgroeien die elkaar versterken.

Is uw fabriek er klaar voor? Kies dan voor een lean- of QRM-werkgroep, waar u zich, samen met gelijkgezinden, via inspirerende lezingen, effectieve workshops en shopfloorbezoeken van uw toekomst kunt verzekeren. Ondernemers, bedrijfsleiders en managers worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan de lean- of QRM-activiteiten.

Start

Na inschrijving start het lerend netwerk eind februari met een kick-off event. Hierop nemen gastsprekers u mee in hun passie en de menselijke kant van continu verbeteren. Naast inspiratie opdoen via lezingen en training, kunt u uitvoerig kennis maken met uw werkgroep van gelijkwaardige bedrijven. Hierbij bepaalt u zelf het jaarprogramma van de verdere drie samenkomsten mee, op basis van aanwezige best practices en verwachtingen.

Aan welke werkgroep deelnemen ?

U kunt vrij uw keuze maken op basis van uw uitdagingen en indien nodig helpen wij graag. Ook in 2019 zijn de focusgroepen: LEAN@Production - QRM@Production - LEAN@Food - LEAN@Logistics - QRM@work - Team@work.

Meer info vindt u hier.