Update over de doelen van OPIN en de beschikbare ondersteuning

Het Ocean Power Innovation Network (OPIN) is een internationaal netwerk dat zich toelegt op offshore hernieuwbare energie. Het programma wordt gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en is bedoeld om de groei van Europese kmo's in de oceaanenergiesector te versnellen. Het jaarlijkse OPIN-symposium 2021 vindt plaats op 23 september en zal een aantal updates met zich meebrengen.

Het Ocean Power Innovation Network (OPIN) telt meer dan 400 leden uit 30 landen. Lid worden is gratis en geeft volledige toegang tot allerlei diensten en begeleiding op het gebied van technologieontwikkeling.

Het jaarlijkse OPIN-symposium zal een update geven over de doelstellingen van OPIN en over de verschillende vormen van ondersteuning die beschikbaar zijn. Op het programma staat verder een brainstormsessie over de duurzaamheid van het netwerk op de lange termijn en de mogelijkheid om te netwerken met OPIN-leden.

Het jaarlijks OPIN-symposium 2021 wordt op 23 september gehouden in Nantes, Frankrijk, en wordt georganiseerd samen met WEAMEC. Het evenement zal hybride of volledig online zijn, afhankelijk van de gezondheidssituatie. Het symposium valt samen met Seanergy 2021.

Interesse? U vindt alle details en het pre-registratieformulier hier.