U kunt meer dan ooit rekenen op onze steun!

De corona-epidemie laat ook de werking van Sirris niet ongemoeid. Daarom hebben we een aantal ingrijpende beslissingen en maatregelen moeten nemen. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze werknemers te garanderen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat we maximaal onze activiteiten kunnen voortzetten. U kunt dus ook nu op ons rekenen!

Zoals de nationale maatregelen het voorschrijven, werken onze adviseurs en experten hoofdzakelijk van thuis en, indien noodzakelijk, ter plaatse in onze labo’s en werkplaatsen, om zo de verdere uitvoering en opvolging van de lopende projecten te verzekeren. Daarbij worden steeds strikte veiligheidsmaatregelen gerespecteerd.

Heeft u vragen rond één van uw projecten? Neem gerust contact op. Onze experts zijn bereikbaar via de vele digitale communicatiekanalen: e-mail, telefoon, Skype, Teams, LinkedIn, ... Raadpleeg onze website indien u naar iemand specifiek op zoek bent.

Ook met nieuwe, actuele vragen kunt u nog altijd bij ons terecht. Stuur een e-mail naar innovation@sirris.be of bel +32 498 91 93 41.