Twikit tilt maatwerk naar hoger niveau – 4.0 made real by Sirris

Op grote schaal maatwerk bieden en tegelijk concurrentieel blijven, dat vereist een naadloze integratie van ontwerp tot productie. Binnen ons nieuwe 4.0-pilootproject is Twikit deze uitdaging aangegaan door hun innovatief cloudplatform te integreren en horlogedesign te linken met een productiesysteem. 

Twikit is een Belgisch technologiebedrijf met een sterke focus op grootschalig maatwerk en op digitale productie. Ze combineren softwareontwikkeling, productdesign en engineering om naadloze end-to-endoplossingen te ontwikkelen van de ideeënvorming tot de integratie. De unieke kracht van Twikit zit in de integratie van digitale productie en grootschalig maatwerk in de stroom van om het even welk bedrijf en om het even welke digitale productie.

Het cloudplatform Twikbot is een gepersonaliseerde end-to-endsoftwareoplossing om de klantenervaring – zoals het interactieve 3D-model van een product in een mobiele browser – te verbinden met de digitale productie, zoals 3D-printing, CNC-frezen, om zo op grote schaal uiterst geïndividualiseerde producten te maken. Het softwareplatform integreert naadloos binnen uw bestaande ecosysteem: webplatform, e-commerce, winkelkiosk, orderbeheer en CMS-systeem, ERP, productieprocessen, ... 

Twikit heeft de uitdaging aangenomen om horlogedesign naar een hoger niveau te tillen door uniek maatwerk, maar tegelijk een naadloze integratie binnen het productieproces mogelijk te maken. Vergeet niet uw eigen design te ontwerpen op ons lanceringsevenement van 7 november! 


Bouwsteen: Demonstrator met geïntegreerde AM

 

Dit artikel is een deel van onze campagne ‘4.0 made real by Sirris’ die de haalbaarheid van 4.0 technologie in de industrie aantoont. Wilt u er meer over weten? Bezoek onze 4.0 Made Real pagina of onze LinkedIn-pagina.