Top Faculty brengt kennis van topniveau binnen uw bereik

Agoria en Sirris hebben het “Top Faculty”-initiatief opgezet om interactie tussen onze technologische industrie en de beste universiteiten wereldwijd te stimuleren.

We zijn bijzonder trots om in het kader van het “Top Faculty”-initiatief ons hernieuwde partnership voor te stellen met het Massachusetts Institute of Technology (MIT), de aanvoerder van de prestigieuze QS World University Ranking (2012-17). We beschouwen dit als een eerste stap en kijken verder naar andere topuniversiteiten.

De voorbije twintig jaar hebben Agoria en Sirris een sterke samenwerking met het MIT tot stand gebracht via het MIT Industrial Liaison Program (ILP). Dit exclusieve programma staat voortaan open voor alle leden van Agoria en Sirris. Grijp deze kans om u te koppelen aan aan dit unieke ecosysteem!

MIT-ILP in een notendop

Het MIT Industrial Liaison Program (ILP) zag het licht in 1948 met als doel om wederzijds profijtelijke relaties tussen het MIT en organisaties overal ter wereld tot stand te brengen en te versterken. Meer dan 200 van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld onderhouden een partnership via het Industrial Liaison Program om vorderingen te maken op het vlak van R&D en businesspraktijken.

Gezien de steeds snellere vooruitgang in technologie en kennis wil het ILP productieve interacties met de industrie creëren.

Welke diensten biedt het “MIT Industry Liaison Program” (ILP)? Hoe maak je als lid van Agoria of Sirris gebruik van die diensten?

A/ Toegang tot kennis van topniveau:

  • Korte opleidingsprogramma’s: u geniet 15% korting op alle korte opleidingsprogramma’s van het MIT en de Sloan Business School (MIT). Neem contact met ons op om uw korting te krijgen.

B/ Specifieke diensten:

  • “Ask a Top Expert”: indien geen enkele Belgische organisatie een complexe R&D-vraag kan beantwoorden, kan een topexpert van het MIT de kwestie bekijken. Wanneer u gebruikmaakt van deze dienst, mag u er zeker van zijn dat alle ecosystemen van Agoria en Sirris worden geactiveerd! Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

Al deze diensten zijn inbegrepen in uw lidmaatschap.

Met specifieke vragen (gezamenlijk onderzoeksprogramma, ontmoeting met een scale-up, uiteenzetting door een MIT-docent …) kunt u altijd direct contact met ons opnemen.

Maak zeker gebruik van de diensten die in het kader van het “Top Faculty”-initiatief worden aangeboden!

Aarzel niet om deze informatie verder te verspreiden en contact met ons op te nemen mocht u vragen of suggesties hebben.

Benjamin Minard - Stefan Milis