'Together the future looks bright' - innovatief het nieuwe jaar in!

Het einde van 2021 komt in zicht, het ideale moment om u te bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en om een blik te werpen naar wat de toekomst zal brengen. We hebben heel wat voor u in petto en lichten hier alvast een tip van de sluier.

Naast onze dienstverleningen om uw innovatietraject te ondersteunen, blijft ons aanbod aan opleidingen, masterclasses en workshops ook in 2022 breed. Hierbij een tip van de sluier voor enkele thema’s: circular economy, artificiële intelligentie, Industrie 4.0 en cybersecurity.  

Meer weten over ons aanbod van 2022? Neem hier een kijkje!

Circular Economy  

We kunnen er niet meer om heen: ook de industrie moet grondig veranderen om de impact op het klimaat te verlagen. Maar hoe verlaagt u het risico van uw duurzame investeringen? En hoe voert u het best verandering door? We plannen enkele masterclasses binnen dit thema in het voorjaar van 2022.   

Cybersecurity  

Zo goed als alle aspecten van het leven raken meer en meer geconnecteerd, en de werkvloer misschien nog het meest. Hoe zorgt u ervoor dat uw gegevens veilig blijven bij de overstap naar industrie 4.0? Antwoorden op deze en vele andere vragen krijgt u tijdens drie masterclasses in het voorjaar van 2022.  

Data & AI  

Big data en AI gaan hand in hand, en zijn meer en meer onmisbaar in onze huidige, hoogtechnologische samenleving. Maar hoe begint u eraan? En waar moet u allemaal rekening mee houden? Ook in deze materie helpen we u vooruit tijdens drie masterclasses die gepland zijn tijdens de eerste maanden van het nieuwe jaar.

Industrie 4.0 - Factory of the Future 

Vandaag zijn de eisen aan maakbedrijven hoog: alles moet steeds sneller, stipter, preciezer, kleiner, meer op maat, goedkoper, milieuvriendelijker, complexer, kwalitatiever, … Hoe zorgt u ervoor uw bedrijf aan die hoge eisen kan voldoen? Maar liefst vier masterclasses in het voorjaar van 2022 behandelen een mogelijke oplossing binnen deze problematiek.

Bekijk hier wat er al op de agenda staat per thema.  

Ons volledig aanbod kunt u terugvinden in onze agenda. Wij hopen u alvast te verwelkomen op onze evenementen!