Switch to Space, carrièremogelijkheden in de ruimtevaartsector in België

Woont of werkt u in België? Bent u student of jobstarter met interesse in de ruimtevaartsector? Denkt u aan een carrière uitbouwen in dit domein? Dan is dit event voor u! Sirris zal er ook zijn met een presentatie.

Wereldwijd trekt de ruimtevaartsector steeds meer professionals aan van sectoren die van oorsprong weinig tot geen verband hielden met ruimtevaartactiviteiten. Als gevolg hiervan hebben universiteiten hun curricula uitgebreid en ruimtevaart in hun studieprogramma's opgenomen. Meer dan ooit zijn multidisciplinaire benaderingen een sleutelfactor in dit nieuwe tijdperk. Het event 'Switch to Space' wil bijdragen tot meer bewustwording bij studenten.

Wat te verwachten? Meer dan 50 sprekers over zeven verschillende topics rond ruimtevaart, netwerking en de unieke kans mogelijke werkgevers te ontmoeten. Tijdens de netwerkmomenten zal u de vertegenwoordigers van organisaties en privébedrijven actief in de ruimtevaart kunnen ontmoeten. U zal de gelegenheid krijgen met hen te praten en uw cv achterlaten.

Het event 'Switch to Space' vindt op 8 oktober plaats in Brussel. Lees er meer over hier!