Supply chain security verzekert cyberveiligheid over hele lijn

Steeds meer Vlaamse bedrijven moeten hun cyberveiligheid bewijzen. Grote internationale ondernemingen eisen een gegarandeerde cybersecurity. Ze willen geen hackers binnenkrijgen via producten van toeleveranciers. Noch willen ze datalekken. Maak kennis met supply chain security!

Wat houdt supply chain security in? Waarom en hoe bewijzen dat je product cyberveilig is? Waarop letten bij het bewijzen dat je product cyberveilig is? In een artikel dat recent op de website Digitale Toekomst gepubliceerd werd, beantwoorden we de acht meest gestelde vragen over de steeds grotere cybersecurity-eisen die grotere ondernemingen aan hun kleinere leveranciers stellen:

Hoe een security assessment overleven

Bent u als startup of scale-up, na maanden van demo’s en dergelijke, al op negatief advies van TPSA-assessors binnen een groot bedrijf gebotst? Risicomanagement en de 'trust decision' komen maar al te vaak op het einde van de buyer journey en onvoldoende vertrouwen is dan de belangrijkste reden waarom het ultiem toch nog misloopt. Over dit ‘TPSA’-domein valt nog heel wat te leren, van elkaar én vanuit het perspectief van zo’n assessor. Daarom brengen we een groep digitale product- en servicebedrijven samen in een lerend netwerk rond het thema van het overleven van zo’n security assessment. Dit lerend netwerk start op 8 december. Tijdens de eerste module mogen we alvast twee uitzonderlijke gasten verwelkomen: de CISO van John Cockerill en de CISO van Federal Assurance!

Meer weten over het 'Lerend Netwerk ‘Surviving Third-party Vendor Security Assessments', dat start op 8 december 2021? Lees er meer over in onze agenda, of schrijf u hier direct in!

Ondersteuning nodig bij de ontwikkeling van cyberveilige diensten en producten? Dan is de masterclass 'Cyberveiligheid voor bouwers van digitale diensten', die plaatsvindt op 17 januari 2022 wellicht iets voor u! Lees er meer over en schrijf u in via deze link.


Tags: