Studiereis World Class Manufacturing naar Japan

Het EU-Japan Centre organiseert van 22 tot 26 juni een intensieve vijfdaagse studiereis voor Europese kaderleden met kennis van World Class Manufacturing. Het programma bestaat uit verschillende lezingen en bezoeken aan Japanse topbedrijven, om zo de eigen productiviteit te verbeteren en productiekosten te verlagen.

Het doel van de reis is de deelnemers grondig inzicht te bieden in de Japanse productiemethodes, zoals TQC (total quality control), TQM (total quality management), TPM (total productive maintenance), JIT (just in time) en TIE (total industrial engineering), lean, ... naast heel wat andere businessaspecten.

Via lezingen, workshops en bedrijfsbezoeken aan 's werelds meest geavanceerde maakbedrijven actief in chemische producten en kunststoffen, machinebouw, staalproducten en automotive zal men tonen hoe Japanse ondernemingen succes kennen door de toepassing van World Class Manufacturing-principes en dit op het vlak van productie, kosten, kwaliteitsborging, klantenrelaties en personeel.

Deze studiereis is bestemd voor Europese managers uit de maakindustrie, met kennis van WCM en een technische achtergrond. Meer info over de reis, de voorwaarden en inschrijving vindt u hier. Aanmelden voor deelname kan tot 19 maart.