Start nu met circulaire economie!

Circulaire economie beperkt zich niet tot reststromen hergebruiken, het betekent ook inzetten op een langere levensduur van producten en hergebruik. Zonder twijfel zit daar de toekomst, maar hoe begin je eraan en blijf je rendabel zaken doen? Op 27 juni kunt u de voordelen van circulaire economie voor uw bedrijf ontdekken op 'Start to circle'.

Verschillende bedrijven hebben de meerwaarde van circulaire economie al aangetoond, met recyclage als eenvoudigste voorbeeld: door materialen opnieuw te gaan inzetten worden de kosten teruggedrongen. Maar er is natuurlijk nog meer… Daarom nodigen alle partners van Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen u uit om hun aanbod rond circulair ondernemen te ontdekken.

Sirris zal voor dit event samen met Agoria een werksessie verzorgen: 'Crashcourse circulair ondernemen'. Hierin vertrekken we van de vragen "Welke business-opportuniteiten brengt circulaire economie mee voor uw bedrijf? Wat leiden we af uit de analyse van best practices?” Het wordt een interactieve sessie, vol voorbeelden en de analyse van waarom iets wel (of net niet) werkt. Geen luistersessie, maar een hands-on workshop waarin actief wordt gewerkt op reële cases. U gaat met de nodige inspiratie voor concrete acties naar huis.

Interesse? Kom dan op 27 juni in Kortrijk uw ondernemerszin aanscherpen en verken de mogelijkheden van circulair ondernemen. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Meer info vindt u hier.