Software product security

Neemt u de veiligheid van uw softwareproducten ernstig?


Sirris on Security (SOS)™ begint met een diepgaande analyse van uw softwareproducten. U krijgt advies over de beste beveiligingspraktijken en -technologieën om ze tijdens hun hele levenscyclus te beschermen. Zo bent u beter in staat om de vertrouwelijkheid en privacy van uw klanten te beschermen.

We weten dat sofwarebedrijven als het uwe focussen op de kernwaarde van hun producten naar hun klanten toe. Net daarom wenden ze hun resources aan om hun producten innoverend en aantrekkelijk te maken. Veiligheid en privacy maken vandaag de dag deel uit van deze kernwaarde. Door het belang ervan te onderkennen, helpen we u het veiligheidsaspect in het ontwerp van producten in te bouwen, zodat ze niet alleen aan bedreigingen weerstaan, maar bovendien ook bijzonder inzetbaar zijn.
Zo kan Sirris u helpen veiligheid ernstig te nemen.

Get serious!

Werk mee met Sirris on Security en beperk de veiligheidsrisico’s in uw softwareproducten dankzij onze drieledige aanpak:

Fast and actionable

Veiligheid bij het ontwerp

Wij kunnen u helpen bij de analyse van de productarchitectuur en u advies verlenen over de beveiliging ervan, ongeacht of uw nieuw product zich nog in de ontwerpfase bevindt of al operationeel is.

 

Technology Neutral

Veiligheid bij de ontwikkeling

Het loont om de beste praktijken te volgen, zeker op het vlak van veiligheid. Toon ons hoe u uw product ontwikkelt en we helpen u de beste praktijken te begrijpen en toe te passen, alsook de juiste technologie te kiezen met het oog op een maximale veiligheid.

 

Framed

Veiligheid bij de werking

Als uw producten eenmaal operationeel zijn, dienen ze tijdens hun levenscyclus aan tal van bedreigingen te weerstaan. Veiligheidsmetingen uitvoeren en monitoren, en reageren op zwakke punten, zijn essentieel om verrichtingen veilig te stellen.

We kunnen u helpen de juiste tools te kiezen en de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen om een hoog veiligheidsniveau tijdens de hele levenscyclus van uw producten te vrijwaren.

Maak van veiligheid een krachtige hoeksteen van uw softwareproductarchitectuur en een naadloos onderdeel van de productervaring van uw klanten.

Bojan Spasić (Sirris)

Voor wie?

Sirris on Security is bestemd voor bedrijven die software-intensieve en software-compatibele producten ontwikkelen, zoals SaaS, IoT, cyberfysieke systemen, controlesystemen of intelligente apparatuur.

Team

Annanda Rath

Annanda Rath

Expert Software Engineering & Security

Bij Sirris is Annanda senior expert in software security, en specifiek werkt hij aan verschillende aspecten van softwarebeveiliging, zoals 'data-to-system' beveiliging en privacy. Zijn grote belangstelling gaat uit naar data-integriteit en -vertrouwelijkheid in de verspreidingsomgeving: ‘distributed ledger’ technologie (bijv. blockchain en directed acyclic graph). Cloud, IoT en slimme mobiliteit behoren eveneens tot zijn interessegebieden.

+32 493 31 06 45

annanda.rath@sirris.be

Nick Boucart

Nick Boucart

Senior Advisor Software Engineering & ICT

Vóór Nick bij Sirris aan de slag ging, ontwikkelde hij softwareproducten bij Siemens en EMC.

Vandaag coacht Nick tientallen start-ups en scale-ups bij hun productmanagement, technologiestacks en ontwikkelingsprocessen.

+32 498 91 93 40

nick.boucart@sirris.be

 
Olivier Biot

Olivier Biot

Senior Project Manager Software Engineering & ICT

Olivier Biot is gespecialiseerd in het opsporen van opportuniteiten en bottlenecks in innovate Hij spitst zich toe op de (internationale) ontwikkeling van sectorgestuurde researchprojecten. Hij houdt er een multidisciplinaire en multitechnologische benadering op na en kan in meerdere talen binnen een internationale context communiceren.

+ 32 498 91 93 84

olivier.biot@sirris.be

Anna Hristoskova

Anna Hristoskova

Senior Engineer, PhD

Anna vervoegde het Cloud Computing  & Saas-team van de Sirris Software Engineering-groep in november 2016. Dankzij deze functie kan ze haar vaardigheden in research & innovatiemanagement en coördinatie, haar potentieel in industriële valorisatie en haar technologische kennis in cloud computing en IoT benutten en verrijken.

+ 32 485 84 00 41

anna.hristoskova@sirris.be

 

 

Neem contact op

Interesse in een intakegesprek? Vul dan het contactformulier in:

Get serious!