Uw SMART PRODUCTS: Pak het slim aan!
Met de explosieve groei van digitale technologieën (IOT, AI, ...) nemen voor uw bedrijf ook de kansen toe om nieuwe oplossingen met toegevoegde waarde te creëren dankzij smart products. 
Om deze kansen met succes aan te grijpen is het essentieel dat u de juiste beslissingen neemt en de juiste expertise inschakelt. Dankzij onze begeleiding en ervaring zal u een versnelling hoger kunnen schakelen in de ontwikkeling van uw smart products, ongeacht of u er nog maar net mee start, dan wel uw huidige slimme producten wilt laten evolueren en groeien.

 
Wij helpen u slimme beslissingen te nemen

Oriëntatie en beslissing
We versterken uw besluitvorming rond slimme producten vanuit zakelijk, technologisch en organisatorisch perspectief. Door de impact en de risico’s af te bakenen, helpen we u waardevolle en haalbare ideeën sneller in kaart te brengen. Ons multidisciplinair team helpt u het concept van uw oplossing en uw innovatieplan uit te werken.  
Ontwikkeling en validering
Wanneer u aan de slag gaat met smart products, staan wij u bij, van concept tot prototype, zodat u de technologische risico’s zo laag mogelijk kunt houden en uw ontwikkelingstraject op het juiste spoor blijft. We bouwen proofs-of-concept om in een vroeg stadium te valideren en helpen u vervolgens de juiste industriële partners te vinden.
Ondersteuning op vraag
We ondersteunen u met onafhankelijk advies over de haalbaarheid van uw project, de keuze van de technologie en de uitrol van uw smart product, ongeacht of de ontwikkeling van uw slimme producten moet worden versterkt met expertise op het vlak van software, cloud, data science, elektronica of mechanische integratie.
Onze expertise voor uw Smart Product

Digitale productstrategie 

Wij helpen u nieuwe productideeën te bedenken die meerwaarde creëren. Dat doen we door u de mogelijkheden te tonen die digitale en connected services vandaag én morgen bieden.

Software engineering  

Een smart product benut de mogelijkheden van cloud- en edge-computing, gedistribueerde intelligentie, cyberbeveiliging, API- en app-ontwikkeling. Sirris kan je daarbij helpen.
 

Data en AI

Onze experts begeleiden u om de data die uw smart product genereert zinvol te gebruiken, met geavanceerde gegevensanalyse en AI-technieken.
 

Embedded systems

Onze expertise in systemen waar embedded software, sensing en connectiviteit samenkomen, zal u helpen uw ideeën te vertalen in een haalbaar ontwerp en u op weg helpen naar industrialisatie.

Productontwikkeling

Wij stellen onze expertise in productontwikkeling tot uw beschikking voor het maken, integreren en testen van uw Smart Product, zodat grootschalige productie binnen bereik komt.

Veel bedrijven weten niet hoe ze de sprong kunnen wagen naar het aanbieden van digitale diensten bij hun slimme producten. Om u te inspireren, bundelde Sirris 12 succesvolle cases.Uw Smart Products slim aanpakken?
  


 Sirris helpt u er graag mee! 


 

Onze high-tech infrastructuur voor uw Smart Product
Inzicht en ervaring zijn cruciaal om succesvol Smart Products te ontwikkelen. Daarom stelt Sirris op meerdere sites in ons land een realistische industriële omgeving met high-tech infrastructuur ter beschikking. Daar kunnen bedrijven samen met onze R&D-specialisten veilig experimenteren en testen.


Verhalen van ondernemers

Lees hoe andere bedrijven met de steun van Sirris succesvol Smart Products ontwikkelden


Haelvoet ontwerpt en produceert meubelen voor ziekenhuizen en zorgcentra. De onderneming zet in op productinnovatie die tegemoet komt aan de evoluerende noden van de zorgsector. Met de ondersteuning van Sirris ontwierp het een slim geconnecteerd zorgbed.

Verhalen van ondernemers

Lees hoe andere bedrijven met de steun van Sirris succesvol Smart Products ontwikkelden


Het Luikse Glooh Media biedt interactieve communicatieoplossingen voor outdoor advertentieschermen. De startup groeide snel en vroeg zich af of het nog futureproof bezig was. Met een ervaren kijk van buitenaf en een tech stack review kon Sirris helpen.

Verhalen van ondernemers

Lees hoe andere bedrijven met de steun van Sirris succesvol Smart Products ontwikkelden


Lowist installeert en onderhoudt o.a. verdwijnpalen voor de openbare sector. Met ondersteuning van Sirris kwam Lowist tot een industrialiseerbaar concept voor de connectie en cloud-integratie van verdwijnpalen.
Meer weten? Volg onze blogposts en events!Hoe kunnen we u ondersteunen?

Vragen? Neem contact op met ons! Onze Advisor Smart Products, Pieter Beyl, helpt u graag verder.