U wilt slimme producten maken? Wij helpen u slimme beslissingen te nemen!
Met de explosieve groei van de nieuwe technologieën nemen voor uw bedrijf ook de kansen toe om nieuwe oplossingen met toegevoegde waarde te creëren dankzij slimme producten. Om deze kansen met succes aan te grijpen, is het essentieel dat u de juiste beslissingen neemt en de juiste expertise inschakelt. Dankzij onze begeleiding zal u een versnelling hoger kunnen schakelen in de ontwikkeling van uw slimme producten, ongeacht of u er nog maar net mee start, dan wel uw huidige slimme producten wilt laten evolueren.

U wilt uw slimme producten correct aanpakken?

Geef uw slimme product ideeën de beste kans op succes
Wanneer u overschakelt op slimme producten, moet u omgaan met technologieën, ontwikkeling- en businessmodellen die nieuw zijn voor uw bedrijf. Een hele uitdaging, meteen van bij de fase van het loutere idee wanneer u moet uitmaken en beslissen welke slimme oplossing u op de markt wilt brengen, tot aan het stadium van de industrialisering wanneer u met externe partners moet samenwerken.

Slimme producten maken vereist een mix van expertise in disciplines waarmee uw bedrijf misschien niet vertrouwd is. Beslissen welke de juiste technologie is en hoe u deze in uw slimme producten moet integreren, is dus een hele uitdaging.

Bij de ontwikkeling van slimme producten gaat het erom deze risico’s en kansen te beheersen. Als uw bedrijf daar niet echt mee vertrouwd is, kan Sirris hulp bieden. 

  • We ondersteunen bedrijven bij het nemen van beslissingen en het beperken van de risico’s bij de innovatie met slimme producten. 
  • We adviseren bedrijven over het ontwikkelingsproces van slimme producten.
  • We staan bedrijven bij met een multidisciplinaire expertise in de ontwikkeling van slimme producten, van concept tot prototype.

Wij helpen u slimme beslissingen te nemen

Oriëntatie & beslissing
We versterken uw zoektocht en besluitvorming rond slimme producten, vanuit zowel een zakelijk als een technologisch en organisatorisch perspectief. Door de impact en de risico’s af te bakenen, helpen we u waardevolle en haalbare ideeën sneller in kaart te brengen. Ons multidisciplinair team helpt u het concept van uw oplossing en uw innovatieplan uit te werken.  
Ontwikkeling en validering
We staan u bij, van concept tot prototype, zodat u de technologische risico’s zo laag mogelijk kunt houden en uw ontwikkelingstraject op het juiste spoor blijft. We bouwen proofs-of-concept om in een vroeg stadium te valideren en helpen u vervolgens de juiste industriepartners te vinden.
Ondersteuning op vraag
We ondersteunen u met leverancier-onafhankelijk advies over de haalbaarheid, de keuze van de technologie en de uitrol, ongeacht of de ontwikkeling van uw slimme producten moet worden versterkt met expertise op het vlak van software, cloud, data science, elektronica of mechanische integratie.

U wilt uw slimme producten correct aanpakken?