SMART lanceert een oproep tot projectvoorstellen in ‘Advanced Manufacturing’

SMART is een nieuw EUREKA Cluster Programma voor Advanced Manufacturing. De tweede SMART-oproep voor R&D-projecten opent op 10 september 2018. Alle ideeën in een brede waaier van technologieën in Advanced Manufacturing zijn welkom.

SMART laat u toe om uw projectideeën op het vlak van technologieën in Advanced Manufacturing in een Europese context te realiseren. SMART-projecten zijn ‘bottom-up’ en toegankelijk voor alle onderzoeksthema’s zoals omschreven in de SMART Technology Roadmap.

Na het grote succes van de eerste projectoproep (in de eerste call ontvingen 20 van de 26 projecten een SMART label) opent SMART op 10 september 2018 een tweede oproep tot het indienen van projectvoorstellen in het domein van Advanced Manufacturing. De deadline voor een bondig projectvoorstel is 19 november 2018.

Om de deelnemers te helpen partners te vinden voor hun projecten en consortia uit te werken, organiseert SMART een internationale infodag en ‘brokerage event’ op 3 oktober op het EUREKA secretariaat in Brussel. De agenda omvat een presentatie van de tweede SMART-projectoproep, een pitch-sessie over het opstellen van projectvoorstellen en B2B-ontmoetingen om u te helpen partners te vinden.

Om Belgische bedrijven te ondersteunen bij het onderzoek in Advanced Manufacturing is Sirris recent toegetreden tot de SMART cluster board. Indien u een projectidee heeft en daarvoor partners zoekt of vragen heeft over de SMART cluster, kan u ons altijd contacteren.

Meer info vindt u op: https://www.smarteureka.com