Sluit u aan bij nieuw Lerend Netwerk 'Metal Additive Manufacturing'

Het aanbod van metaal 3D-printen groeit sterk. Machines, materialen, software, design en afwerking… voor elke technologie zijn er specifieke mogelijkheden en uitdagingen. Bent u nog mee? Het nieuwe Lerend Netwerk 'Metal Additive Manufacturing' brengt u kennis en inzichten, gebracht door experts, peers en ervaringsdeskundigen. Neem vrijblijvend deel aan de online infosessie op 6 juli!

België staat duidelijk op de wereldkaart wanneer het gaat over additive manufacturing. De kennis én ervaring zijn aanwezig. Daar mogen we best trots op zijn, en dat moeten we niet alleen koesteren, maar vooral ook delen. Daarom willen we u ons nieuw Lerend Netwerk-traject kort voorstellen.

Het thema van dit Lerend Netwerk is 'Metal Additive Manufacturing', waarbij metaalprinten centraal staat. Bent u als maakbedrijf op zoek naar praktijkgerichte voorbeelden? Dan is dit een traject op uw maat!  Zoekt u inspiratie om de huidige trends te integreren in uw proces? U vindt die ongetwijfeld in de verhalen die onze industriële stakeholders zullen komen vertellen! Ervaringen zullen worden gedeeld, inzichten verworven, vragen beantwoord, nieuwe contacten gelegd.

Wilt u meer weten over dit Lerend Netwerk? Neem dan zeker deel aan de infosessie op 6 juli, om 10:00. Deze voorstelling zal online plaatsvinden en niet langer dan 40 minuten duren, Q&A inbegrepen. Luister mee, stel uw vragen en bepaal achteraf of u zich wenst in te schrijven voor het ‘Lerend Netwerk Metal AM’ (waarvoor de plaatsen beperkt zijn!).

Deelname is geheel gratis en vrijblijvend: https://portal.agoria.be/event/gratis-infosessie-lerend-netwerk-metal-am-2021-07-06-9852

 

#industriepartnerschap #sterkondernemen