Schaaf uw kennis rond machineveiligheid bij

Agoria organiseert de komende weken weer verschillende opleidingen in het kader van machineveiligheid en de machinerichtlijn.    

Agoria Academy Blended Learning: Europese machinerichtlijn 2006/42/EG (24 mei 2019)
De toepassing van de machinerichtlijn bij het ontwerp van nieuwe machines vereist een geïntegreerde aanpak. Het volstaat niet langer om de machine na de ontwerpfase te evalueren op mogelijke risico's. Al in de ontwerpfase moet inherent rekening worden gehouden met het voorkomen van risico's. Na deze opleiding bent u in staat om de eisen van de machinerichtlijn op realistische wijze toe te passen.
Lees meer...  

Agoria Academy Blended Learning: Risicoanalyse bij machines (6 juni 2019)
Met deze e-learning leert u de theorie van de risicoanalyse wanneer het u het best uitkomt. Nadien gaat u een halve dag aan de slag om de theorie te koppelen aan de praktijk via oefeningen en groepswerken in de Classroom of the Future.
Lees meer...  

Agoria Academy Blended Learning: Veiligheidsgerelateerde stuurkringen (18 juni 2019)
Met deze e-learning leert u de theorie rond veiligheidsgerelateerde stuurkringen bij machines volgens de EN ISO13849-1 en EN IEC62061 wanneer het u het best uitkomt. Nadien gaat u een halve dag aan de slag om de theorie te koppelen aan de praktijk via oefeningen en groepswerken in de Classroom of the Future.
Lees meer...

Tags: