Scaleup Vlaanderen bereidt toekomst voor

De voorbije jaren hebben Sirris en Agoria met hun begeleidingstraject voor scale-ups een turbo gezet op maar liefst 100 van Vlaanderens strafste digitale groeibedrijven. Tijdens 'Scaleup Vlaanderen Revisited' kijken we naar de toekomst, luisteren we naar inspirerende verhalen van mentors en alumni, en netwerken we met ambitieuze ondernemers in onze community.

Scaleup Vlaanderen werd opgestart in 2016 als een begeleidingstraject voor digitale bedrijven die aan de vooravond staan van een (internationale) groeiversnelling. Het programma wordt in goede banen geleid door Sirris en Agoria, met de steun van het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

In een tijdspanne van zes maanden krijgen de deelnemende bedrijven een rugzak vol met relevante groei-expertise mee, bijgebracht door topexperts van Sirris en Agoria, en door ervaren ondernemers die pay-it-forward-gewijs hun kennis delen.

Enkele alumni van het programma zijn POM, Cumul.io, Contract.fit, LindaCare, Doccle, Pozyx, manual.todrivety.euIcoMetrix, RealBCP en C-Site. Op 8 juni is de tiende groep groeibedrijven van start gegaan. Het gaat om Archisnapper, Crodeon, DocByte, MeetRoger, Infinity Mobile, Foresightee, Noah Retail, Seaters, Teamify en Techwolf.

Every end has a new beginning

Eind dit jaar loopt Scaleup Vlaanderen in zijn huidige vorm ten einde, maar dat wil niet zeggen dat de initiatiefnemers het hierbij zullen laten, integendeel. Ook voor de komende jaren hebben we heel wat in petto om onze Vlaamse scale-ups te helpen met hun groeiplannen, en tijdens 'Scaleup Vlaanderen Revisited' lichten we alvast al een tipje van de sluier.

Meer over het Scaleup Vlaanderen Revisited, dat plaatsvindt op 25 juni, vindt u hier.