Samen ontwikkelen we uw product

In tijden van concurrentie op wereldschaal, hoe maakt u nog een verschil via andere aspecten dan prijs? Een geschikte strategie om u op de markt te differentiëren is via meerwaarde in producten.

Maak ze licht, micro en/of smart!

Laat Sirris nu net alles in huis hebben - meer dan 50 experts en hightech infrastructuur - om samen met u uw product van vandaag en morgen te maken!

Heel wat van uw sectorgenoten gingen u al voor in een succesvolle samenwerking.

Nieuwsgierig? We geven u enkele voorbeelden:

Smart: 

Een geconnecteerde armband waarmee kinderen niet verdwalen: de ontwikkeling van een hulpsysteem om via een slimme armband kinderen te kunnen volgen. Lees meer.

Light:

Een geleidend polymeerarmatuur: verlichting, kostenverlaging, maar vooral thermische prestaties, dat waren de belangrijkste uitdagingen waaraan het nieuwe stedelijke armatuurconcept in kunststof moest tegemoetkomen.

Micro: 

Draagbare apparatuur voor medische diagnoses: via een kaart ter grootte van een bankkaart kunnen op korte tijd en met een minimaal staal verschillende analyses gebeuren.

Lees hier meer

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Ondersteuning, van concept tot voorbereiding van industrialisatie
  • Van haalbaarheidsstudies tot prototypes en proofs of concept
  • Een multidisciplinaire aanpak, met experts van Sirris en/of partners
  • Beroep doen op onze ervaring in verschillende sectoren

Onze sterkte ligt in experts en infrastructuur

Meer dan 50 experts met verschillende complementaire specialisaties staan voor u ter beschikking.

Hun expertises liggen in:

U kunt beroep doen op:

  • de uitgebreide labo-infrastructuur van de Product Development Hub: verschillende technologieën maken de uitwerking mogelijk van lichte, slimme en micro-proofs of concept, klaar en geschikt voor industrialisatie.
  • Voor specifieke vragen over composieten en coatings hebben 2 application labs, waar u het potentieel van de composieten en van functionele oppervlakken kunt komen of laten testen.

U tackelde misschien al met succes de uitdagingen van vandaag, maar bent u klaar voor dé uitdaging van morgen? Smart connected products zijn de toekomst. Ook hiermee kan Sirris u helpen! Ontdek onze kennis, ervaring en infrastructuur rond product of the future hier!

Hier komt u in contact met onze experts in mechatronica, software engineering en data innovation, om alle uitdagingen die de 'Products of the Future' met zich mee brengen aan te gaan!