R&S Event houdt vinger aan de wetgevende pols

De zesde editie van het jaarlijkse event rond regelgeving & normalisatie, georganiseerd door Agoria en met de medewerking van Sirris, vindt plaats op 10 oktober en heeft deze keer maar liefst 18 sessies over actuele, relevante topics op het programma staan.

De Agoria-experts brengen u, samen met externe sprekers uit het bedrijfswereld, de overheid en ook Sirris, op de hoogte over de laatste stand van zaken en over de gevolgen van de brexit, de richtlijn rond radioapparatuur, Cybersecurity Act & NIS en Medical Device Regulation.

Daarnaast krijgt u de nodige informatie over hoe uw bedrijf een Factory of the Future kan worden, over Industry 4.0 en over de machinerichtlijn. Ten slotte staan er nog infosessies over brandveiligheid, mobiliteit op twee wielen, energie, de eHealth standaard HL7 FHIR, en artificiële intelligentie op het programma.

Het R&S-event vindt plaats op 10 oktober in BluePoint Brussels en is gratis voor leden van Sirris en Agoria. Meer informatie over het programma, de sprekers en het registratieformulier vindt u hier.