Recente activiteiten binnen Factory 4.0-project in beeld

Interreg Factory 4.0
Dankzij de nieuwsbrieven van Interreg-project Factory 4.0 blijft u op de hoogte van de laatste evoluties, events en getuigenissen. Een overzicht van de meest recente.

In de laatste nieuwsbrief van Factory 4.0 vindt u een verslag van een workshop over technologiebouwstenen, met als thema 'Industrie van de Toekomst', die op 2 juli in Rijsel gehouden werd. Voor die gelegenheid namen de partners van het Interreg-project Factory 4.0 het woord in aanwezigheid van 65 deelnemers.

Een tweede verslag blikt terug op de tweede etappe van de Demonstrator Tour Factory 4.0 op 18 september in het CITC, Centre d’Innovation des Technologies sans Contact, in Rijsel. Bij die gelegenheid konden leden, partners, adviseurs en ondernemingen de demonstratoren van het CITC - waaronder degene die aan het Europese Interreg-project Factory 4.0 gewijd zijn - leren kennen.

Daarnaast ook in deze nieuwsbrief een getuigenis van het Franse EMS, dat al 40 jaar cabines ontwerpt en vervaardigt. De onderneming, die twee jaar geleden verhuisde, wilde de installaties van haar nieuwe gebouw en de materiaalstromen optimaliseren en kon hierbij rekenen op Factory 4.0-begeleiding om haar productiviteit te verhogen.

Meer weten? De volledige nieuwsbrief van het Factory 4.0-project vindt u hier!