Ontsluit het potentieel van uw smart products!

U weet nog altijd niet precies hoe het IoT u kan helpen uw business uit te breiden en op een andere manier waarde te bieden aan uw klanten? De vele alternatieven of het risico dat aan de hele onderneming verbonden is, verlammen u? Of u bent gewoon op zoek naar een manier om meer waarde te verlenen aan uw smart product dat reeds gecommercialiseerd is? Ontdek of ontsluit het potentieel van uw innovatieproject met Sirris op 10 december!

Het is niet te laat om te leren hoe het IoT uw business ten goede kan komen, om nieuwe opportuniteiten te ontdekken en uw businessmodel verder te ontwikkelen.

Tijdens dit event lichten we 'de verkenning van beproefde scenario's' en de 'ontwikkeling van een proof-of-concept' toe; zo kunt u de risico's beperken en hebt u een duidelijkere visie voor u beslist om een product te industrialiseren en op de markt te brengen. Onze experts zullen aantonen hoe we sterk innoverende projecten kunnen ondersteunen, vanaf de beginstadia van R&D in diverse domeinen: IP-/domeinonderzoek, mechatronica, software engineering, data science en smart product design, integratie en testing. Hoe? Dankzij onze geavanceerde infrastructuur, labs, partnernetwerk, coaching en masterclasses.

Kom op 10 december met onze experts praten in de Sirris-vestiging in Luik en kom te weten of u het verschil kunt maken. Raadpleeg onze agenda voor meer details en inschrijving.

(Bron beeld : https://www.dreamstime.com)