Ontdek nieuwe Factories of the Future van op de eerste rij

Over een maand is het zover, dan wordt de nieuwe lichting Factories of the Future bekend gemaakt tijdens de vijfde editie van de Factory of the Future Awards. Wees erbij en laat u inspireren tijdens dit boeiende event op 6 februari in Kortrijk Xpo.

Hoe kunnen productiebedrijven zich wapenen tegen de uitdagingen van de toekomst, hoe pakken ze dat aan en wie neemt in België het voortouw? Dat is opnieuw de insteek van de Factory of the Future Awards. De voorbije jaren hebben tal van Belgische bedrijven met ondersteuning van Made Different al de stap naar de toekomst gezet. Vandaag werpen die intense transformatieprojecten eindelijk hun vruchten af: dit jaar stelden uitzonderlijk veel bedrijven zich kandidaat. We kijken er dan ook naar uit om heel wat prijzen uit te delen aan zij die er het best in slaagden hun productie te optimaliseren. 

Dit event wilt u niet missen! U krijgt er van op de eerste rij de verhalen van deze succesvolle bedrijven voorgeschoteld en u kunt er uitgebreid netwerken en kennis en ervaringen uitwisselen met de boeiendste maakbedrijven die ons land rijk is. Bovendien kunt u meteen ook de Indumation-beurs en de voorstelling van het IoT-platform MindSphere meepikken. 

Schrijf u nu in!