Ontdek de toepassing van innovatieve oppervlaktetechnologieën in uw bedrijf

Wat vandaag winstgevend is, is morgen al vervangen door een betere oplossing. U kent als geen ander de nood aan innovatie om uw concurrent of partner voor te blijven. Nieuwe technologieën liggen vaak aan de oorsprong van zulke veranderingen. Op de hoogte blijven is dus een must! 

Recente ontwikkelingen op het gebied van lasers en coating laten het vandaag toe oppervlakken zo te behandelen dat ze beter geschikt zijn voor bijvoorbeeld wrijvingstoepassingen, warmteoverdracht of corrosiewerende QR-codering, microverspaning, …  

Om u op de hoogte te brengen van de meest recente oppervlaktetechnolologieën organiseert Sirris op 23 maart een masterclass rond dit thema: Innovatieve oppervlaktetechnologieën toepassen binnen uw bedrijf’. Tijdens deze masterclass laten we u zien wat state-of-the-art laser- en coatingtechnologieën voor u kunnen betekenen. Toepassingen die gerealiseerd zijn met partners binnen Sirris zullen er worden getoond. U krijgt hierbij een gedegen uitleg over wat deze technologie exact doet, zodat u zelf mogelijke toepassingen kunt inschatten.  

Interesse? U leest meer over deze masterclass en kunt zich inschrijven in onze agenda.

 


#industriepartnerschap #sterkondernemen