Ontdek de opportuniteiten van digitale transformatie

Bedrijven worden om de oren geslagen met termen als 'internet of things', ‘Industry 4.0’, ‘blockchain’ en ‘artificiële intelligentie’. Heel wat bedrijven zien dan ook door de bomen het bos niet meer. Daarom ontwikkelden Sirris en Agoria de Digital Journey Tracker. Tijdens een door Voka georganiseerd seminarie op 1 juni lichten we verschillende mogelijke digitaliseringstrajecten toe voor verschillende types van bedrijven.

Digitalisering brengt heel wat opportuniteiten met zich. Wie digitalisering slim inzet, beschikt namelijk over heel wat mogelijkheden om efficiënter te werken, een meerwaarde te scheppen voor klanten en zo de competitiviteit te versterken. Digitale technologieën maken ook nieuwe toepassingen en businessmodellen mogelijk. De praktijk is echter anders dan de theorie. Waar budget aan besteden? Hoe de technologische evolutie omzetten naar opportuniteiten? Wat is interessant voor specifieke bedrijfssituaties en waar beginnen?
Misschien herkent u dit?

De Digital Journey Tracker, een ontwikkeling van Sirris en Agoria, helpt u om het digitaliseringsproces efficiënt en vloeiend te laten verlopen. Tijdens het seminarie 'Digitale transformatie: hoe stippel ik mijn eigen parcours uit?' lichten we aan de hand van de Tracker verschillende mogelijke digitaliseringstrajecten toe. Dit voor verschillende types van bedrijven. Zo helpen we u begrijpen wat de verschillende opties voor u betekenen en waar de digitale transformatie van uw bedrijf u kan brengen. Met inspirerende cases illustreren we hoe succesvolle digitale transformaties niet enkel zijn weggelegd voor de typische voorbeelden als Uber en AirBnB. In het interactieve gedeelte is er ruimte voor vragen en onderlinge interactie. Zo kijken we welke digitaliseringstrajecten interessant zijn voor uw bedrijf. 

Interesse? Lees hier meer over dit seminarie op 1 juni in Kortrijk.