Nieuws uit de hoek van Factory 4.0

Interreg Factory 4.0

 

De laatste nieuwsbrief van Interreg-project Factory 4.0 houdt u op de hoogte van de laatste evoluties, events en getuigenissen.

In de recente nieuwsbrief van Factory 4.0 kan u lezen hoe en waarom deelnemen aan de businessclubs die in het kader van het Interreg-project worden georganiseerd. U bent een onderneming, onderzoeksinstelling, opleidingscentrum of student en wenst antwoorden te vinden op uw vragen? De businessclubs van Factory 4.0 bijwonen is deel uitmaken van een gemeenschap van actoren die u begeleidt en helpt om uw activiteit te ontwikkelen.

Ook in deze editie meer nieuws over de Demonstrator-tour 2019, een prima gelegenheid om dankzij verschillende presentaties de technologische mogelijkheden van Factory 4.0 te ontdekken.

Een belangrijk aspect van de demonstrator in het Smart & Digital Factory Applicatielab in Kortrijk is data-integratie. Aan data-integratie in de transparante fabriek werd dan ook een volledig artikel gewijd.
 
Tenslotte ook opgenomen in de newsletter is de getuigenis van IRIS, een start-up uit het Franse Ligny-en-Cambrésis, die zich toelegt op de ontwikkeling van een elektrisch bewakingsvoertuig. De onderneming had begeleiding nodig om de operationele inbedrijfstelling van zijn product en de opmars daarvan een duwtje in de rug te geven.

Meer weten? De volledige nieuwsbrief van het Factory 4.0-project vindt u hier!