Nieuwe ontwikkelingen in normen en reglementering in de kijker op Acumen

Het jaarlijkse R&S event (Regulations & standards) van Agoria in samenwerking met Sirris vindt dit jaar online plaats van 19 tot 22 oktober en wordt dit jaar uitgebreid naar alle expertisedomeinen. Het initiatief wordt gelanceerd onder de naam 'Acumen'. Door u inzichten te geven in nieuwe ontwikkelingen op het vlak van HR, technische regelgeving en innovatie, business development en algemene wetgeving zult u in staat zijn de juiste beslissingen te nemen.

Tijdens het vierdaagse event Acumen lichten de experts van Agoria samen met Sirris en andere externe sprekers, de meest recente ontwikkelingen in reglementering en normering toe tijdens webinars van 1 uur. Ook de onopgemerkte finesses die het verschil voor u en uw bedrijf kunnen maken komen aan bod. Niet minder dan 29 sessies uit volgende vier kennisdomeinen staan op het programma: People & Organisation, Legal, Tax & Finance, Sustainability, Product Compliance & Innovation en Business Development. Verschillende experts van Sirris zullen eveneens een bijdrage leveren over Intellectual Property en circulaire economie.

Acumen vindt plaats van 19 tot 22 oktober, van 9:00 tot 17:00. Lees meer over het programma en schrijf u in via de Acumen-webpagina.