Nieuwe groep rond additive manufacturing in de startblokken

3D-printen staat in verschillende sectoren voor een definitieve doorbraak. Daarom lanceert Agoria een nieuwe groep rond additive manufacturing en stelt deze voor op 'Additive is addictive!' op 28 juni. Ook Sirris zal een bijdrage leveren.  

Additive manufacturing is een hot topic en blijft een uitdaging voor de bedrijven. Na jaren onderzoek (samen met Sirris) wil Agoria actief het domein van additive manufacturing ondersteunen, niet alleen de toeleveranciers, maar ook de (huidige en toekomstige) industriële gebruikers van deze technologie.  

Op het event in Brussel zullen de aanwezigen inzicht verwerven in de 3D-printing-markt, bedrijven ontmoeten die al ervaring hebben in deze technologie en start-ups die ondersteuning bieden in deze sector. Industriële gebruikers als Asco en Barco komen aan het woord en er is matchmaking voor start-ups gepland. De keynote is voorbehouden voor HP.   

Met haar jarenlange ervaring, 20 experts en uitgebreide infrastructuur voor additive manufacturing heeft Sirris al veel bedrijven geholpen en blijft het actief investeren in de verdere evolutie van dit domein, zoals het gebruik ervan in een productielijn. Sirris kan dit initiatief dan ook alleen maar toejuichen en steunen. Sirris geeft op het lanceringsevent een presentatie over additive manufacturing als drijfveer voor scale-up.  

Wilt u er op 28 juni ook bij zijn? Het programma en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u hier