Netwerkevent rond nauwere samenwerking in tijden van corona

Op 2 juni vindt de tweede editie van het online netwerkevent 'The Big Bounce' plaats, dat digitale ondernemers samenbrengt rond 'corona'. The Big Bounce wordt georganiseerd door Conversation Starter en Startups.be, met de steun van Sirris en Agoria.

Het is de bedoeling van dit event (dat voorheen 'Veerkracht' heette) om - via korte one-on-one video calls - met ondernemers en experts te bestuderen hoe we de economische impact van de huidige crisis kunnen minimaliseren door nauwer samen te werken, partnerships te vormen en nieuwe inzichten op te doen.

Bij het registreren formuleren geïnteresseerden aanbiedingen én vragen die ze hebben vanuit hun organisatie. Uitnodigingen voor video calls naar de interessantste profielen op het platform kunnen vanaf maandag 25 mei tot begin juni verstuurd worden. U kunt zo tot 12 nieuwe contacten leggen tijdens calls van maximaal 12 minuten.

Registratie voor dit event is gratis, maar opgelet: er wordt vanaf meer dan twee afspraken een bijdrage van 24 euro gevraagd.