Möbius zet mee schouders onder Scaleup Vlaanderen

Scaleup Vlaanderen, het begeleidingsprogramma voor digitale scaleups van Sirris, Agoria, en imec.istart, haalt met Möbius Business Redesign een partner aan boord die de voorbije jaren heel wat ervaring heeft opgedaan in het helpen groeien van digitale scaleups. Möbius kan die expertise nu ook delen met Scaleup Vlaanderen-alumni.

Scaleup Vlaanderen werkt met een rist zorgvuldig geselecteerde partners samen om zijn dienstenaanbod naar scaleups toe nog te kunnen verfijnen. Dat aanbod is er op gericht om Vlaamse digitale startups die hun product market fit gevonden hebben en klaar zijn om internationaal te gaan schalen, op verschillende manieren te ondersteunen, zij het via individuele coachings, groepscoaching-trajecten, internationale missies, tech screenings en netwerkevents.

Möbius is in verschillende sectoren actief en helpt organisaties tijdens strategische momenten om hun ambities vorm te geven en waar te maken. De organisatie doet dit steeds op maat van de klant en in co-creatie met de medewerkers, om zo tot de juiste inzichten te komen. De dienstenleverancier werkt ook al enkele jaren nauw samen met digitale groeibedrijven, die het op structurele basis helpt om hun groeistrategie te realiseren of om op korte termijn bepaalde problemen aan te pakken. Als experts in bedrijfstransformaties en groei begeleiden ze naast scaleups ook private equity spelers en venture capital firms, om zo hun investeringen beter te laten renderen.

Via het partnership met Scaleup Vlaanderen wil Möbius ondernemers mee ondersteunen om een solide en globale marktpositie te veroveren. De dienstenleverancier gelooft sterk in het gezamenlijke potentieel om met zijn opgebouwde expertises een duurzame impact te realiseren voor onze Vlaamse scaleups.

Samen sterker

De link met Scaleup Vlaanderen is logisch, want Möbius zit content-gewijs op dezelfde lijn en heeft eenzelfde doel voor ogen, namelijk Belgische en Vlaamse scale-ups naar een hoger niveau brengen.

Meer weten over Möbius en de nieuwe samenwerking? Lees hier verder!

Benieuwd naar het programma? Scaleup Vlaanderen organiseert binnenkort onder andere technologische screenings en sessies rond internationalisering of het ophalen van financiële middelen. De volledige agenda kunt u hier bekijken.