Maakindustrie meets Industrie 4.0

De Open Manufacturing Campus geeft de industrie van de toekomst in Vlaanderen mee vorm en inhoud. Tijdens het event 'Maakindustrie meets Industrie 4.0' op 9 oktober in Turnhout kunnen kmo's uit de brede regio kennismaken met het begrip Industrie 4.0 en concepten daarrond.

Hoe ga je als klein of middelgroot maakbedrijf om met de dagelijkse uitdagingen en bijkomende kansen in een dynamisch en wereldwijd productienetwerk? OMC Turnhout nodigt u als kmo, Industrie 4.0-expert of lid van de maak-community uit op deze introductiedag waarop inspiratie en kennisuitwisseling centraal staan.

Samen met Agoria, Sirris, Flanders Make en enkele Captains of Industry krijgt u een verstaanbaar theoretisch kader en realistische werkvloerscenario's voorgeschoteld. Kortom, een ideale basis om kmo's futureproof te maken.

Agoria en Sirris komen bovendien vertellen over de nieuwe Made Different-aanpak die u concreet zal helpen als kmo een fabriek van de toekomst te worden.

Interesse? Via deze link vindt u meer info en kunt u zich inschrijven voor dit event.

'Maakindustrie meets Industrie 4.0' vindt plaats in het kader van het Interreg-project FOKUS (Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking).