Maak kennis met expertises van Sirris op Advanced Engineering

Op 16 en 17 mei vindt het vakevenement Advanced Engineering plaats in Gent. Centraal hier staan de creatie en vervaardiging  van innovatieve producten. Ook Sirris zal aanwezig zijn en presenteert naast tal van cases en productvoorbeelden ook haar concept voor dienstverlening rond productontwikkeling: de 'Product Development Hub'.

Op Advanced Engineering vindt u alles om uw producten futureproof te maken. Alle aspecten komen aan bod: ontwerp, engineeringsproces en prototyping, materialen en componenten, en connectiviteit. Naast een vakbeurs kunt u er terecht voor een high-level congres, een experience tour, een exclusief bezoek bij Volvo Car Gent, ...

Op de stand (nr. 126) zal Sirris  verschillende expertises - multimaterialen, oppervlaktebehandeling, productontwikkeling, slimme geconnecteerde producten, ontwerpoptimalisatie, ... - tonen via praktijkvoorbeelden, zoals  een tafeltje, een draagarm, een reiskoffer, een slimme sensor voor spuitgietmatrijzen, gecoate 3D-geprinte producten, ....

Het product van morgen maken we samen

Daarnaast stelt Sirris haar nieuwe disciplinaire aanpak voor de dienstverlening rond productontwikkeling voor, volledig afgestemd op de huidige noden van de bedrijven vandaag: verschillende departementen, expertises en zes labo's werken voortaan samen onder de naam 'Product Development Hub'. In deze Hub kunt u terecht voor alles aangaande light, micro en smart, waarbij de focus telkens op het product en zijn functies ligt. We kunnen u begeleiden met advies en verschillende technologieën doorheen elke productfase, van concept tot de eerste stadia van industrialisatie. De complementariteitvan de Hub is wat het aanbod uniek maakt.

Kom kennis maken met de troeven en mogelijkheden van onze Product Development Hub op Advanced Engineering op 16 of 17 mei in Flanders Expo in Gent. Gebruik de Sirris-code 'B10103' bij uw inschrijving voor een gratis toegangsticket.