Maak kennis met Belgische koplopers in manutech en Industrie 4.0

Op 26 mei organiseert de netwerkorganisatie Startups.be|Scale-Ups.eu een pitch- en matchmaking event waarop acht van de meest innovatieve startups en scale-ups in manufacturing tech en Industrie 4.0 uit ons land zich komen voorstellen aan investeerders en corporates. Dankzij Sirris kunt u gratis deelnemen aan deze Big Score Session rond manutech en Industrie 4.0.

De startups en de scale-ups die zich tijdens het event komen voorstellen, krijgen na hun pitchoefening feedback van een deskundig panel van opinieleiders, investeerders en corporate innovators, waaronder Anje Vanvlierberghe van Agoria, Renaat Berckmoes van Fortino, Tessa Gijbels van Four & Five en Rik Goossens van BAN Vlaanderen.

Sirris is een partner voor deze Big Score Session rond manutech en kan in die hoedanigheid 20 corporate tickets weggeven (ter waarde van 150 euro) aan lidbedrijven die er bij willen zijn.

Geïnteresseerd? Het enige wat u moet doen, is een mailtje sturen naar communication@sirris.be. Het team van Sirris zorgt er dan voor dat u ingeschreven wordt voor het event. We werken volgens een first-come-first-served-principe, dus snel zijn is de boodschap!