Life-on-Chip Conference laat Health Technologies samenkomen

Nieuwsgierig naar de laatste domeinoverschrijdende innovaties in gezondheidstechnologie? U komt er alles over te weten tijdens de hybride vierde editie van de Life-on-Chip Conference - 'Initiating Convergence in Health Technologies'. Ook Sirris zal aanwezig zijn met een digitale stand.

Micro- en nanotechnologie, artificiële intelligentie, robotica, nieuwe productietechnologieën en big data hebben grote impact op alle bedrijfssectoren, en misschien nog wel het meest in health en life sciences. In combinatie met steeds verder groeiende biologische inzichten en ontdekkingen leidt dit tot innovaties die onze gezondheidszorg drastisch kunnen veranderen.

Doel van de conferentie is dan ook bedrijven, kenniscentra en pioniers in dit domein stimuleren tot samenwerking om te komen tot nieuw domeinoverschrijdende oplossingen in de zorg. Het is een uitgelezen kans voor ondernemingen om mee te werken aan de gezondheidszorg van morgen!

Het Enterprise Europe Network Vlaanderen ondersteunt dit event en organiseert er op 9 en 10 februari een virtuele matchmaking, bedoeld zowel voor business-to-business, als voor science-to-business. Daarnaast kunt u rekenen op een goed gevuld programma van sprekers, exposanten en postersessies.

Versnel uw medtech-project!

Ontwikkelingen zoals micro- en nanotechnologie, AI en big data, robotica of nieuwe productietechnologieën en design thinking hebben niet alleen een potentiële impact op de gezondheidszorg, ze behoren ook tot de kernactiviteiten van Sirris. Ons team van experts, onze specifieke infrastructuur en testlabo’s kunnen startups in medtech helpen een maximale impact te bereiken met minimale doorlooptijd. 

Samen met Flanders Healthtech lanceert Sirris bovendien een nieuw collectief project: Medical diagnostics goes micro and smart. Dit project heeft als doel Vlaamse bedrijven te laten kennismaken met microproductietechnieken, slimme automatisatietechnologie en ontwikkelingsmethoden voor hun volgende generatie diagnostische point-of-care testinstrumenten.

Meer weten over dit project? Bezoek onze virtuele stand tijdens de Life-on-Chip Conference op 9 en 10 februari!
Meer info over de Life-on-Chip Conference, die virtueel en live (in Leuven) plaatsvindt op 9 en 10 februari, en de mogelijkheid tot registratie vindt u hier.