Leer van pioniers uit uw sector en andere sectoren

Benieuwd naar ‘what’s up’ en ‘what’s next’ rond digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0? En naar wat u van #industriepartnerschap mag verwachten rond die thema’s? Uit eerste hand, via getuigenissen van experts en van grote en kleine bedrijven uit verschillende sectoren? Neem deel aan ons online event op 10 juni!

We stoomden voor u een gevarieerd, leerrijk en inspirerend programma klaar, volledig in het teken van digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0.

Na de plenaire sessie ‘Crisis of kans? Vlaamse industrie innoveert met glans’ met onder meer Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw, en Wim Eraly, Algemeen directeur Corporate Banking en Facility Management bij KBC, kunt u een panelgesprek volgen tussen de voorzitters van vier industriële sectorfederaties. Zij zullen dieper ingaan op de uitdagingen in hun sector rond COVID-19, cybersecurity en duurzaamheid: Trudo Motmans van ASCO (voorzitter van Agoria Vlaanderen) vertegenwoordigt de technologische sector, Geert Vermeersch van Colac (voorzitter van Fevia Vlaanderen) de voedingssector, Francis Verstraete van Groep Masureel Veredeling, Flocart en Verlimas (voorzitter van Fedustria) de sector van hout en meubel, textiel en kunststoffen, en Guy Lauwers van Dioss Group (voorzitter van VIGC) de grafische sector.

Getuigenissen van bedrijven en experts

Tijdens de drie parallelle break-out-sessies ‘Digital. Inevitably.’, ‘Post-COVID-veerkracht voor de maakindustrie’ en ‘De Green Deal als opportuniteit om versneld uit de crisis te komen’ kunt u rekenen op verschillende getuigenissen van grote en kleine bedrijven uit de verschillende sectoren rond digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0: Lambrecht Trailers, Bru Textiles, TechWolf, Danone, Moeyersons, Vandemoortele en Q-Lite. Niemand immers kan beter dan zij toelichten welke innovatiestappen ze hebben gezet, hoe ze dat hebben gedaan en met welk resultaat. Daarnaast ook getuigenissen van verschillende experts die elke dag bedrijven helpen om van de crisis een kans te maken door succesvol te innoveren.

Met dit event willen we een kruisbestuiving en schaalvoordeel realiseren tussen sectoren en toepassingsgebieden. Het is bovendien gratis voor alle Vlaamse bedrijven dankzij de steun van Vlaio en de sponsoring van KBC en Schneider Electric.

Kom dus zeker uw licht opsteken!