Leer van Industrie 4.0 een succes maken op Smart Manufacturing Day

Artificial intelligence, cloud computing, robotica, Internet of Things, ... er zijn vandaag heel wat triggers voor producenten om hun bedrijfsactiviteiten heruit te denken. Naast het potentieel komt er ook onzekerheid bij kijken over hoe opportuniteiten te transformeren tot echte besparingen en winst. Tijdens de Smart Manufacturing Day op 7 november worden enkele hypes toegelicht en zult u leren hoe deze kunnen bijdragen tot uw succes.

U zult er leren hoe met succes analyse in te zetten in productie en u zult inzichten verwerven in succesvolle Industrie 4.0-projecten, ervaar live demo's en bespreek de beste benaderingen, technologieën en processen met vertegenwoordigers van de koplopers in de industrie.
U mag zich verwachten aan presentaties door Sirris, Flanders Make, Daikin Europe, iCare, CLAAS Service & Parts GmbH, McKinsey & Company, Solvay en Prayon.

Volgende topics komen aan bod:

  • Industrie 4.0 initiatieven: hoe valkuilen vermijden en snel succes verzekeren in Industrie 4.0-innovatieprojecten?
  • Vermogensontwikkeling: wat is nodig om streaming- rand- en procesdata te combineren en analyseren om de dagelijkse productiviteit te verhogen en afval te verminderen?
  • Toeleveringsketen: hoe pas ik geavanceerde analyses toe op vraagplanning, voorspelling en optimalisatie van de inventaris?
  • Aftermarket: hoe maken we gebruik van analyses om servicekosten te verlagen en nieuwe opportuniteiten en aangeboden diensten te creëren?
  • IoT-analyses: op welke manier kunnen ivoren torens worden vermeden en kunnen deze ingezet worden tot live acties?

Interesse om erbij te zijn? Alle details vindt u hier!

Tags: