Leer meer over digitaal productmanagement!

Op 11 december vindt de conferentie 'Cloud Product Management', georganiseerd door EEBIC, plaats in Anderlecht. Het event buigt zich over hoe digitaal productmanagement vandaag kan ingevuld worden. Sirris-expert Nick Boucart zal er een presentatie geven.

Veel bedrijven denken eraan om hun klanten te bedienen via digitale diensten. Denk maar aan e-commerce dat de klassieke winkel aanvult/vervangt, of bankieren via je smart phone. Zo’n digitale dienst maakt het mogelijk op grote schaal klanten te bedienen, en hen daarbij toch een gepersonaliseerde service te bieden. Om een goede digitale service te bedenken en uit te bouwen, is een sterke visie nodig, en vooral, sterk product management dat ervoor zorgt dat u te allen tijde de focus op de klant houdt, zonder u te verliezen in kleine, technische details.
 
Tijdens deze conferentie zal Nick Boucart, mede-auteur van het boek 'Hyperscale en Microcare: the digital business cookbook', aan de hand van praktische voorbeelden, een beeld schetsen van hoe digitaal product management vandaag kan ingevuld worden. Nick zal argumenteren dat de rol van een digitale productmanager erin bestaat een 'machine' te bouwen die kostenefficiënt klanten aantrekt, activeert en behoudt, om zo via de digitale service een duurzame en intieme relatie uit te bouwen met elk van uw duizenden klanten.

Interesse? Schrijf in!