Leer lean op European Lean Educators Conference

Van 13 tot 17 november vindt de European Lean Educators Conference plaats aan de School of Engineering of University of Minho in het Portugese Braga. Het thema van deze vijfde editie is ' Lean Educator’s Role in Lean Development '. Sirris werkt ook dit jaar mee aan het event. 

De European Lean Educator Conference biedt een platform voor trainers, coaches, professoren en experts van organisaties uit de industrie, academische wereld en overheid, om zo hun kennis en ervaring te delen en van elkaar te leren.

Deze editie kan opnieuw rekenen op een sterk programma. Zo is een van de keynote-sprekers John Shook, de eerste Westerling die Toyota had aangeworven om lean te introduceren in de VS, is Senior Advisor and Executive Chairman aan het Lean Enterprise Institute. Hij leerde over lean management terwijl hij voor Toyota werkte in Japan en in de VS. Ook de leermeester van John Shook, de Japanse Toyota sensei Isao Yoshino, zal spreker zijn tijdens de conferentie.

Sirris levert eveneens een bijdrage aan deze editie met de keynote 'New Perspectives on Lean Education'.

Voor, tijdens en na de conference staan een aantal workshops gepland. 

Het event is gericht op de verbetering van de uitwisseling tussen academische instellingen onderling en met de industrie. Dit via simulaties, casestudies, nieuwe trainingsmethodes, ... Zo doen deelnemers nieuwe ideeën op om voortdurende verbetering te bereiken. 

Meer info over de European Lean Educators Conference vindt u hier.

Tags: