Laat u inspireren tijdens Curiosity Forum

Curiosity Forum op 13 juni is een ervaring ver voorbij dat van een congres. Het wordt een dag vol opportuniteiten voor inspiratie en netwerking met peers, visionaire leiders, academici en experts in analyse en AI. Sirris zal een presentatie verzorgen over de opportuniteiten van digitalisering in de maakindustrie.

Curiosity Forum, georganiseerd door SAS, presenteert de laatste updates in analyse en AI. Een wereld aan data staat ons immers ter beschikking en samen hiermee een wereld aan mogelijkheden. Innovatie wordt aangedreven door data, nieuwsgierigheid en komt vaak voort uit het ontdekken van nieuwe perspectieven. Curiosity Forum is 'the place to be' om uw gezichtspunt uit te dagen. U keert terug naar huis met een nieuw en verbeterd perspectief op niet alleen uw eigen interessedomein, maar een heel spectrum aan disciplines.

In 'Industry viewpoint', een track gewijd aan het tonen hoe analyse en AI helpen slim te bouwen, ontdekken of diensten aan te bieden, zal Sirris de presentatie 'Challenges & needs of the manufacturing industry - Opportunities of digitalisation in practice' brengen.

Waarom deelnemen?

U krijgt een zicht van-buiten-naar-binnen op de meest relevante topics binnen uw sector. U wordt geïnspireerd via cases uit de realiteit en kunt nieuwe perspectieven ontdekken tijdens interactieve discussies. U zult heel wat opsteken van de meest vooruitdenkende geesten, zoals bedrijfsfilosoof Anders Indset, vermaard visionair Rik Vera, award-winnende wetenschappers Hannelore Bové en Damya Laoui die de inspirerende keynotes presenteren.

Ten slotte kunt u zichzelf uitdagen tijdens buitengewone activiteiten die plaatsvinden doorheen de dag. Leer hoe data tot nieuwe inzichten en oplossingen leidt tijdens interactieve en hands-on sessies, slimme dartspelletjes, SASensei, superdemo's en een data-science escape room.

Interesse? Meer info over Curiosity Forum, dat op 13 juni 2019 plaatsvindt op de Asiat-ste in Vilvoorde, en het registratieformulier vindt u hier.