Laat u inspireren door de innovatiepaden van uw sectorgenoten!

Waar haalt u de mosterd om te innoveren? Bij uw klanten natuurlijk. Wilt u verder kijken, in uw sector? Dat kan op 4 juni! Sirris organiseert de inspiratiesessie 'innovatie, van inspiratie tot stappenplan'. Tijdens dit event worden tien trends met telkens vier modellen kort toegelicht en geïllustreerd met verhelderende voorbeelden uit de praktijk.

Uit meer dan 200 roadmaps en toekomstverkenningen distilleerden Sirris en Agoria tien dominante innovatietrends. Ze confronteerden hun resultaten met de visie en ervaring van tientallen bedrijfsleiders. In het 'Masterplan Innovatie voor de maakindustrie' dat hieruit voortvloeide, vindt ook u ongetwijfeld inspiratie waaraan uw klanten nooit zouden denken!

Enkele commentaren van deelnemers van een gelijkaardige sessie in maart:

“De inspiratiesessie gaf ons een systematisch overzicht van tendensen rond digitalisering in de technologische industrie. Het is een echte inspiratiebron voor innovatieprojecten en een uitstekende worktool voor het definiëren van ieders prioriteiten op vlak van innovatie.“  (Sandra Boel, R&D manager Cogebi)

“Het gepresenteerde materiaal is direct toepasbaar voor een spin-off activiteit die wij willen opstarten. Om die reden zullen twee andere medewerkers van ons de volgende inspiratiesessie sturen.” (Andre Thys, CEO Metal Aarschot)

Interactief en praktijkgericht

Tijdens de interactieve sessie werkt u continu aan uw eigen score van de thema’s. Op het einde van de namiddag heeft u inzicht in de bredere trends in de Belgische technologische industrie, heeft u geleerd welke innovatiepaden uw sectorgenoten bewandelen en heeft u dit kunnen vertalen naar een 'heatmap' en enkele ideeën in de specifieke context van uw bedrijf. Tijdens de sessie krijgt u uw persoonlijke kopie van ons 'Masterplan Innovatie' mee naar huis!

Deze inspiratiesessie vindt plaats op maandag 4 juni bij Sirris in Heverlee. Deelname is gratis, maar registratie is verplicht. Meer weten of inschrijven? Ga naar onze agenda! Wees er snel bij: het aantal deelnemers is beperkt tot 20.

Het project “Innovatief ondernemen: van inspiratie tot actieplan” kwam tot stand met steun van Smart Hub Vlaams-Brabant.

Tags: